Яка риба корисна для серця: висновки фахівця

Риба – корисний продукт і основа середземноморської дієти, яка вважається найкращою. Проте, не всі рибні продукти однаково корисні, є ті, на які варто налягати, якщо ви хочете зберегти здоров’я серця.

Якій саме рибі віддати перевагу, пише pixelinform з посилання на журнал Parade, де цитуються  слова кардіолога Мусталі Дохадвала.

Яку рибу варто їсти для здорового серця

За переконаннями експерта, саме середземноморська дієта пов’язана з низькою смертністю. Проте для здоров’я серця можна виділити одну рибу – це лосось, в ідеалі вирощений у дикій природі.

Цей  вид риби багатий жирними кислотами Омега-3. Регулярне вживання лососю знижує ризик запалення судин та розвитку аритмії.

Аби серце довше залишалося здоровим, фахівець радить їсти цю рибу 2-4 рази на тиждень. Таким чином вдасться знизити ризик виникнення гострого інфаркту міокарда.

Юцевич Ірина

Юцевич Ірина

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *