Після розділу птиці багато господинь залишають різні частини для приготування – що на суп та перші страви, що для запікання, тушкування і смаження. Але чи всі елементи курки корисні?
Експерти виявили, що на курячій гузці «живе» багато паразитів і бактерій. Часте вживання цієї частини птиці може вдарити по здоров’ю, пише uapress.kyiv.ua.
Які частини курки краще викинути
Крім того, краще не вживати курячі легені, бо вони також можуть кишіти паразитами і бактеріями, які не вдасть подолати навіть термообробкою, адже вони дуже стійки до високих температур. Потрапивши у організм людини, вони можуть викликати нездужання.
Ще одна небезпечна частина курки – голова. Там також можуть накопичуватися небезпечні речовини.
Нічого корисного ви не знайдете і в курячій шкірі – вона жирна і на її поверхні також є багато паразитів і бактерій.